RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovPrihlásenie
Zaslať odpoveď Strana 2 z 5
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Osvetlenie
Autor Správa
Odpovedať s citátom
Príspevok  
Napiš ake su rozmery toho teraria

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odpovedať s citátom
Príspevok  
dlžka 60cm vyška asik 50cm a širka tak 40

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odpovedať s citátom
Príspevok  
Som pozeral to svietidlo by ťa višlo 1390 ale je 77cm a trubice su velke 60cm no je to dvoj trubicove svetlo Wink

Odpovedať s citátom
Príspevok  
Ja s itiež idem spraviť vitrinu celkom velku Wink a kupim tam toto svetlo

Odpovedať s citátom
Príspevok  
daj stranku kde si to kukal Wink a to stoji tolko to dvoj trubicove?
aky ma vykon

Odpovedať s citátom
Príspevok  
www.akvashop.sk Wink

Odpovedať s citátom
Príspevok  
ja mam flora..... neviem co, na podporu fotosyntezy,, (je to studene svetlo) 115cm, ziarivka stoji okolo 700 sk, potom k tomu som kupil tie blbosti aby to fungovalo, to stalo okolo 900 sk, a kryt nech to nesvieti do oci 300 sk.

Vsetko v pohode, som spokojny, akurat budem potrebovat asi este jedno bo nepentheska ma trochu menej svetla, tak ju musim speci prisvetlovat, sirka akvarka 50cm.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať s citátom
Príspevok  
scrat napísal:
ja mam flora..... neviem co, na podporu fotosyntezy,, (je to studene svetlo) 115cm, ziarivka stoji okolo 700 sk, potom k tomu som kupil tie blbosti aby to fungovalo, to stalo okolo 900 sk, a kryt nech to nesvieti do oci 300 sk.

Vsetko v pohode, som spokojny, akurat budem potrebovat asi este jedno bo nepentheska ma trochu menej svetla, tak ju musim speci prisvetlovat, sirka akvarka 50cm.

Aby som vam este viac zamotal hlavu tak podotykam ze ja mam Life Glo, je urcene vraj na Vivaria a podporuje fototsyntezu tak neviem uvidim ci bude fungovat.. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Odpovedať s citátom
Príspevok  
Rolling Eyes ludkovia neviete čo su to za typy tých trubíc tie aqua glo a flora glo? su to T5 či T8 ak su to T8 tak kde zoženem T5 Question

Odpovedať s citátom
Príspevok  
Drako Ager napísal:
Rolling Eyes ludkovia neviete čo su to za typy tých trubíc tie aqua glo a flora glo? su to T5 či T8 ak su to T8 tak kde zoženem T5 Question

ja som kupil flora glo 60 cm ( T-8 ) ... hmm ale naprvypohlad to nie je ktovie co ....
teda ... ta jedna trubica ma nespasi .. potreboval by som aspon 4x 120 cm Very Happy , tak ale aj jedna je dufam lepsie ako ziadna Sad, uvidim ako to (svetlo) "zaposobi" na rastliny Exclamation Question Idea

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Odpovedať s citátom
Príspevok  
najlepsie su ziarivky ENVIROLITE. skoda, ze u nas ich nekupite. k dostaniu na ebay-i. ja som kupoval u tohoto predajcu:
http://stores.ebay.co.uk/TRADE-HYDRO-ENVIROLITE-HYDROPONICS
a som spokojny. aj ked mi jedna prisla rozbita, ale reklamacia prebehla v poriadku.
tieto ziarivky maju velmi dobry pomer PAR (photosynthetic active radiation), teda ziarenia, ktore rastliny efektivne vyuzivaju. toto ziarenie je na okrajoch viditelneho spektra, teda rastliny najviac vyuzivaju cervenu a modru zlozku svetla.
ked som to doma v miestnosti zasvietil, akoby som mal v ruke slnko. ziadna trubica sa vykonom na toto nechyta. aj ked ani cenou...

PLANTAE - natural perception

http://www.plantae.sk

http://products.plantae.sk
Príspevok  
Holly shit tak to už inak vyzera Surprised ale kde by som na to vzial a zase nemam tolko rastlin Very Happy ja mam dve nepenthesky hybridy v 60 cm dlhom akvarku... hentake niečo hodiť do sklenika takeho stredneho už Wink

Odpovedať s citátom
Príspevok  
No tak to je vymakana trubica Very Happy Wink

Odpovedať s citátom
Príspevok  
ja som si zohnal AQUA - GLO a dal som tam nepentisy. Po tyždny alebo dvoch mi to začalo pomaly žltnúť a keby som to tam nechal ešte dľhšie všetky by mi boli (podla mňa) pokapali. Nechal som tam už iba rosičky. Tie by mali biť v pohode.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odpovedať s citátom
Príspevok  
povedal by som ze vysoka teplota a nizka vlhkost

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď Strana 2 z 5
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia