No,musím sa pochváliť mojou zbierkou;kaktusov mám 50 dva mi idú kvitnúť,dva sú odkvitnuté.a mám 2sukulenty ja som sa kaktusom venovala doteraz lenže sa mi zapáčili masožravky takže tak.fotky budú zajtra lebo teraz máme v PC USB-čko na neviem čo
No Lulu, gratulujem (sa nezdáš) Už sa teším na ÄŹalšie fotky
29.05. 2009 16:19
Lulu
dík ten ružový kvet sa na noc zatvára a aj keÄŹ prší A kvitol jeden z kvetenej len uňş odkvitol .A tiež sa na noc zatváral potom zajt,ra eň›te pohľadám aj iné inak ak by si chcel vedieť,mám aj tillandsiu a orchy,a rôzne iné kvetinky...a prećo "sa nezdám?
jj.. co je ten sukulent..vyzera to ako aloe....je to aloe ci nie??
29.05. 2009 16:45
Lulu
myslíš ten,čo medzi tým mám tú ako keby skalnú ružu(hawortiu)?Ja ani neviem,jediné ćo viem ako sa volá je aloe vera-na balkóne a hawortia ale nepoznám druh jeden som mohla vedieť lebo som jednu zobrala z botanickej... ale nezapamätala som si
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre