Ja sa tam chystám 20.8. Mám sa tam stretnúť aj s Ing. Andrejom Devečkom, donesie mi mikroskop...vrámci jeho stánku Flora exotica sa dá všeličo zaujímavé kúpiť
Zvzujem aj tuto moznost ze by som sa siel pozriet na nieco ine ako len na Floru v BA ktora za moc nestoji ale bohuzial musim polemizovat dost medzi dvoma udalostiami a to svadba priatelkynej sestri kde sa mi moc nechce ist a samozrejme spominana vystava pokial bude Andrej jediny vystavovatel a predajca MR tam v tom pripade sami to moc neoplati pokial by ich bolo viacero bolo by to zaujimavejsie ale povacsinou su ty predajcovia absolutny amateri ked sa ich clovek opyta ci nemaju na predaj mladu Droseru Binatu pozeraju na VAs co od nich chcete a co to ta binata vlastne je a skutocne vysvetlovat im to nema cenu odpovede niektorych byvaju bud si nieco kup alebo chod dalej to je taky typicky Slovensky pristup skutocne malo kedy sa stretnem aj z osobou ktora aj cosi vie otom co vlastne predava cize bieda
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre