Stale rozmyslam nad tym chladenim a opat ma raz napadla jedna mozno blbost ale kto vie.. vacsina ludi ma floraria riesene tak ze ma nieco na dne napr. keramzit a na nom rastlinky.. mne napriklad v akvariu na dne stoji vzdy voda takych 5-10 cm podla toho kedy ju odcerpam.. Napadlo mo co takto skusit chladit tuto vodu na spodu akvaria? Ako sa uz spominalo chladit vodu je ovela jednoduchsie a pokial je po celom spodku akvaria ja si myslim ze by to mohlo fungovat.. co vy na to?
Registrovaný: 04.06. 2011 22:23 Príspevky: 554 Bydlisko: Bratislava - Nove Mesto
Re: Chladenie
Fungovat by to mohlo ale tu vodu by si pravidelne musel menit pretoze pocase sa voda ohreje na izbovu teplotu nehovorim ze to bude za 24hodin ale casom urcite ano. Vzda sami pracne stale odcerpavat a docerpavat tu vodu aby bola vzdy chladna skor otazkou je ako ju udrzat trvalo chladnu co sa v beznej izbe podla mna neda
Registrovaný: 14.09. 2007 20:32 Príspevky: 604 Bydlisko: Považska Bystrica
Re: Chladenie
Radek Kastner píše:
To nevadí, záruka je dva roky...
no to by sa dalo využiť... A keby nie možno by sa dalo urobiť akvárium v samotnej chladiacej vitríne, tým by sa perdišlo tomu efektu škodlivej vlhkosti
_________________ Som fajnšmeker, len vybrané druhy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre