Myslím si, že hej, hoci najvhodnejšia doba na výsev je február-marec...použi väčší hlinený črep...substrát - rašelina a piesok (1:1 alebo 1:2)...urob si do navlhšeného substrátu dierky (tak 1cm) a do každej dierky daj 1 semeno, ktoré jemne vtlač do substrátu...dierky nezahrabávaj...tie sa zarovnávajú až keÄŹ drosík vyklíči...ja som tiež vysieval okolo februára...50% klíčivosť, jedna rastlina uhynula...ale to záleží od lokality z ktorej máš semená...najlepšie je, keÄŹ máš semená z kultúry...tam je klíčivosť omnoho väčšia...
...chystám sa spraviť fotodokumentáciu výsevu Drosophylla lusitanicum, tak tam budeš môcť vidieť ako na to...
ok, budem ti povÄŹačný lebo teraz idem vyrabat "sklenik" tak zhanam nejake semena... co by som tam posadil. Lebo som mnozil nedavno pinguiculy a mal som velky uspech tak ma to zacalo nejako bavit
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre